• El menut de la Bauma
  • El menut de la Bauma

LA NOSTRA HISTÒRIA

Amb Els Nostres Clients Des De 1935

LA NOSTRA HISTÒRIA
LA NOSTRA HISTÒRIA

EL MENUT DE LA BAUMA

El 1 d'abril del 1935, amb sol•licitud d'una llicència per obrir un cafè comença la història de La Bauma...

Després de molt lluitar, per fi, el somni d'en Josep pren forma i es crea un dels locals més emblemàtics de Cardona.
Família de tradició cafetera, avui en dia el cognom Riera continua més viu que mai.

De la Bauma en podríem dir moltes coses com, que continua la tradició de cafè de tota la vida, que tenen un ocell tropical que és famós i la delícia de tota la canalla, que la Roser continua fent els Calamars més bons de tota la comarca.
Amb el temps i un munt de reformes, avui, totalment equipat per la vida moderna, hi podeu gaudir de menús diaris, de menús de cap de setmana, d’una extensa carta i sobretot d'un pop totalment diferent i com no d'una bona copa...

Passen els anys, però de veritat a la Bauma si hi ha una cosa que no ha canviat és el tracte que els ha caracteritzat, el tracte familiar.
L'essència de taberna on vas a petar la xerrada i a fer un cafè, el local on trobar-te amb els amics, tot gràcies a que en Josep va fer estimar el seu somni al seu fill en Ramón, i avui en dia el seu nét Jordi és qui us rebrà com a bon cafeter amb un somriure a la cara.

El menut de la Bauma

Contacta amb nosaltres

info@elmenutdelabauma.com | tel.938 691 002 | Pl. de la Fira, 19 - 08261 Cardona

Contactar
El menut de la Bauma El menut de la Bauma El menut de la Bauma El menut de la Bauma
  • Ens agrada conservar la les tradicions, per això en El Menut de la Bauma pots seguir gaudint dels nostres aperitius i vermuts

  • La cuina del Menut de la Bauma, catalana i mediterrània per excel•lència, està basada en l’ús de productes naturals, de temporada i en l’encert de combinar la gran varietat del seus components.

  • Oferim una gran varietat de plats casolans per a escollir, peixos, i les nostres carns de qualitat.

  • Volem fer-te la vida més dolça, crema catalana, flam artesanal i els nostres pastissos son només alguns dels clàssics que reservem per tancar la nostra proposta gastronòmica.

Especialitats

Les nostres especialitats

El menut de la Bauma

Aperitius

Ens agrada conservar la les tradicions, per això en El Menut de la Bauma pots seguir gaudint dels nostres aperitius i vermuts

El menut de la Bauma

Postres

La cuina del Menut de la Bauma, catalana i mediterrània per excel•lència, està basada en l’ús de productes naturals, de temporada i en l’encert de combinar la gran varietat del seus components. Oferim una gran varietat de plats casolans per a escollir, peixos, i les nostres carns de qualitat.

El menut de la Bauma

Carta

Volem fer-te la vida més dolça, crema catalana, flam artesanal i els nostres pastissos son només alguns dels clàssics que reservem per tancar la nostra proposta gastronòmica.

Contactar amb La Bauma

Localització

Direcció
Plaça de la Fira, 19, 08261 Cardona, Barcelona
Telèfon: +34 938 691 002
Email : info@elmenutdelabauma.comHorari
dilluns 8.30–23.00
dimarts 8.30–23.00
dimecres 8.30–23.00
dijous 8.30–23.30
divendres 8.30–24:00
dissabte 8.00–24:00
diumenge 8.00–23.00